Duurzame en stijlvolle dakramen te Kortrijk

Stijlvolle dakramen in de omgeving Kortrijk dankzij uw specialist: Moenens Marino.

Bij dakspecialist Moenens Marino bent u aan het juiste adres voor dakramen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dakramen in allerlei materialen, in het bijzonder Velux-ramen. U heeft bij ons een ruime keuze aan afmetingen en kantelopties. Zo kunnen wij niet alleen duurzame kwaliteit garanderen, maar biedt onze ruime keuze u ook nog de mogelijkheid een dakraam te kiezen dat helemaal past in uw woningstijl.

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakramen en werken met gecertificeerde medewerkers. Op die manier kunt u er bij Moenens Marino zeker van zijn dat uw dakraam vakkundig wordt geïnstalleerd en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

U heeft bij ons tevens de mogelijkheid uw dakraam te voorzien van zonwering. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals vouwgordijnen, verduisteringsgordijnen of rolluiken. Ook voorziet Moenens Marino u graag vrijblijvend van advies.

Als specialist in Velux-ramen komen wij graag op locatie kijken om u van een vakkundig en betrouwbaar advies te kunnen voorzien dat aansluit op uw wensen. Bel ons dus gerust om te informeren naar de mogelijkheden.